СПІЛЬНО БАЧЕННЯ  ::  ІНОЗМІ
Переклади, аналітика, моніторинг - Україна (і не лише) очима іноземних ЗМІ
         Головна        
        Політика        
      Human rights      
  Міжнародні відносини  
        Культура        
          Спорт         
        Більше...       

Знайдено на сайті:Koha Ditore
Мова:28 (Albanian / shqipe)
Заголовок:

Merkel qëndron ulur gjatë intonimit të himnit

Резюме:

Kancelarja gjermane Angela Merkel dhe kryeministrja danez Mete Frederiksen qëndruan sot ulur gjatë intonimit të himnit në Berlin, një ditë pasi Merkel pësoi dridhje në ceremoni të ngjashme.

Merkel nuk tregoi asnjë shenjë të shëndetit të keq sot, por ajo ishte ulur me një mysafir para ndërtesës së Qeverisë në Berlin, e cila është gjithashtu e pazakontë kundër protokollit gjatë nderimeve ushtarake dhe shtetërore.

Kancelarja dje pësoi dridhjen e tretë derisa qëndronte me kryeministrin e Finlandës Antti Rinne.

Angela Merkel dridhet për herë të tretë

Përkundrazi, ajo thotë se është mirë me shëndet dhe s’ka kurrfarë problemi.

Kancelarja gjermane nuk ishte mirë më 27 qershor, kur ajo qëndronte pranë presidentit gjerman Frank-Walter Steinmeier në një ceremoni për të emëruar një ministër të ri të Drejtësisë. Merkel atëherë iu ofrua një gotë ujë që ajo e refuzoi.

Pas gjysmë ore Merkel erdhi në parlament dhe dukej mirë. Pothuajse e njëjta skenë u zhvillua ndërsa Merkel e mirëpriti presidentin e Ukrainës Volodimir Zelensky njëmbëdhjetë ditë më parë.

Merkel (65) qëndroi pranë Zelensky në diell, ndërsa grupi ushtarak luajti himnet e Gjermanisë dhe Ukrainës kur ajo filloi të dridhej.

Посилання:https://www.koha.net/bote/173518/merkel-qendron-ulur-gjate-intonimit-te-himnit/
google translate:  переклад
Дата публікації:11.07.2019 15:40:44
Автор:
Url коментарів:
Джерело:
Категорії (оригінал):Botë
Додано:11.07.2019 16:03:58
Статистика
За країною
За мовою
За рубрикою
Про проект
Цілі проекту
Приєднатися
Як користуватися сайтом
F.A.Q.

Спільнобачення.ІноЗМІ (ex-InoZMI.Ruthenorum.info) розповсюджується згідно з ліцензією GNU для документації, тож використання матеріалів, розміщених на сайті - вільне за умов збереження авторства та наявності повного гіперпосилання на Рутенорум (для перекладів, статистики, тощо).
При використанні матеріалів іноземних ЗМІ діють правила, встановлювані кожним ЗМІ конкретно. Рутенорум не несе відповідальності за незаконне використання його користувачами джерел, згадуваних у матеріалах ресурсу.
Сайт є громадським ресурсом, призначеним для користування народом України, тож будь-які претензії згадуваних на сайті джерел щодо незаконності використання їхніх матеріалів відхиляються на підставі права будь-якого народу знати, у якому світлі його та країну подають у світових ЗМІ аби належним чином реагувати на подання неправдивої чи перекрученої інформації.
Ruthenorum/Спільнобачення Copyleft 2011 - 2014