Знайдено на сайті:Bold.dk
Мова:6 (Danish / dansk)
Заголовок:

Holland nedlagde svage franske verdensmestre

Резюме:Holland sejrede fortjent med 2-0, da holdet fredag aften tog imod de franske verdensmestre i Nations League.Der var vigtige point på spil i topstriden i Nations Leagues gruppe 1 i liga A, da Holland fredag aften tog imod verdensmestrene fra Frankrig på hjemmebane.Frankrig kunne med en sejr sikre sig sejren i puljen foran Holland og Tyskland, mens de hollandske værter havde brug for tre point for stadig at gøre sig forhåbninger om at kunne vriste førstepladsen fra franskmændene.Og behovet for tre hollandske point var tydeligt gennem første halvleg, som værterne til tider dominerede. Allerede efter to minutters spil var Georginio Wijnaldum tæt på at bringe hollænderne i front, da han blev spillet fri i feltet og fik afsluttet, men skuddet sad lige på Hugo Lloris i det franske mål.Franskmændene havde svært ved at tilspille sig chancer af betydning, og deres bedste forsøg noterede Benjamin Pavard sig for, da han trykkede af fra lang afstand, men VM-åbenbaringens skud voldte ingen problemer for den hollandske keeper, der kunne se bolden sejle over mål.Ganske kort tid før pausen kom hollænderne foran. Et indlæg blev klodset forlænget i det franske forsvar, faldt ned for fødderne af Ryan Babel, der testede Lloris og fremprovokerede en ripost, som Wijnaldum kom først på og så kunne han sætte indersiden på og bringe værterne foran med 1-0.Efter pausen fortsatte hollændernes deres dominans med spilovertag og flere store målchancer. Hugo Lloris var travlt beskæftiget, og det var hans fortjeneste, at Denzel Dumfries ikke bragte hollænderne yderligere foran efter godt en times spil.Den unge PSV-spiller fik først chancen med et gedigent hovedstødsforsøg mod mål, og kort tid efter fik han igen chancen fra kort afstand, men hans skud blev holdt ude af Lloris.Ti minutter senere diskede den franske anfører igen op med en fornem redning, da Memphis Depay først forsøgte sig på et frispark, inden han to minutter senere også fik vristet sig fra af det franske forsvar og fyret af mod mål, men Hugo Lloris var afgørende for de franske verdensmestre.I kampens overtid lukkede Holland hele affæren, da Memphis Depay scorede på straffespark til 2-0.Franskmændene formåede aldrig at svare igen, og de haltede efter i store dele af en kamp, som Holland ganske fortjent trak sig sejrrigt ud af.Dermed truer Holland franskmændenes førsteplads inden deres sidste puljekamp mod Tyskland.Andetsteds slog Slovakiet på hjemmebane Ukraine med 4-1.
google translate:  переклад
Дата публікації:16.11.2018 22:45:57
Автор:Daniel Laursen